Rólunk

Cégünk hosszú évek óta kiemelkedő pozíciót tölt be a nyomdaiparban, elkötelezettek vagyunk viszonteladó partnereink mellett, akiknek egyedülálló szolgáltatásokat biztosítunk országszerte.

Folyamatosan fejlődünk, bővülünk, és a nyomdaipar területén több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Célunk, hogy ezt a tudást partnereink előnyére fordítsuk, és továbbra is új lehetőségeket teremtsünk az iparágban.

Hiszünk abban, hogy érdeksérelem nélkül tudunk nyomtatási hátteret biztosítani viszonteladó partnereinknek.

Küldetésünk, hogy szakértelmünkkel és etikus üzleti magatartásunkkal megmutassuk, van olyan nagy formátumú nyomtatással foglalkozó gyártó, aki prioritásként kezeli viszonteladó partnerei érdekeit. Olyan megbízható üzleti kapcsolatokat építünk fel ügyfeleinkkel, ahol ők csak az ügyfélkapcsolatokra és az új üzlet szerzésére összpontosíthatnak. Garantáljuk a magas minőségű és versenyképes nyomtatási szolgáltatásokat, amelyre partnereink támaszkodhatnak.

Stratégiánk az, hogy versenyképes szolgáltatásainkkal előnyösebb pozíciót biztosítsunk célpiacunk számára, cserébe hosszú távú partnerséget és rendszeres megrendeléseket vállalva felénk.


Print and Cut – Velünk mindig versenyben vagy!